Fysisk aktivitet

Espira Salamonskogen ligger like ved Svortland sentrum på Bømlo fint plassert mellom skog, mark og idrettsanlegg. Nærheten til sentrum gjør at vi har de fleste servicetilbudene lett tilgjengelig.

Like bak hus 1 ligger ”Skogen vår” hvor vi har gruve og gapahuk. Store steiner, lyng og kratt er kjekke steder å leka. Ved hus 2 har vi et område uberørt natur som vi kaller «Lyngheio» hvor vi har samlingsplass med grillhytte.

Mellom husene ligger den flotte Salamonborga, her er det kjekt å treffes til felles sangsamling for hele barnehagen.

I nærmiljøet vårt er det mange fine plasser å gå til. ”Hompetitten” er lett tilgjengelig for alle aldersgrupper og gir fine opplevelser. På tur innover Lysløypa til Fet kan vi stoppe ved den ”Hemmelige steinen”, gapahuken på oppsiden av Raunavatnet eller andre kjekke steder. Svortland skole har også et flott område i marka som vi ofte benytter.

Vi har to biler a`7 seter, som vi bruker for å komme oss på tur rundt omkring på den flotte øya vår. Å kjøre på tur synes ungene er kjempestas!

 

Personvern og cookies