Fornøyde foreldre!

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Salamonskogen du er mest fornøyd med?»

“Eg er veldig fornøyd med helheten. Dei er flinke å finna på kjekke ting med barna, og ikkje minst kosa seg. Dei er veldig kreative å flinke te å laga kjekke og fine ting meg ungane så er så fine å pynta heimen med. Eg syns og det er utrulig kjekt å sjå bilder på spireportalen, der sitt me ofta Ilag å ser og ho fortel ka dei har gjort og peikar på bildene. Ho komme stadig heim med nye sanger ho har lært og morsomme leikar, som eg syns er utrulig kjekt og morsomt. Eg er veldig fornøyd med personalet!”

“De ansatte har et positivt syn på det enkelte barnet og møter oss alltid med godt humør. Synes det er veldig bra at barna får være kreative i så stor grad som det ser ut til (sang, musikk, dans, bordaktiviteter som maling etc).”

“Barnehegepersonalet kommuniserer med barna på ein god måte. Legg til rette for varierte aktivitetar. Flott uteområde.”

“Føler og ser at ungane har det godt i barnehagen. Sammensetningen av dei personlighetane som jobba I barnehagen er heilt unik!”

“Personalet er helt fantastisk! De er utrolig flinke til å være masse ute, uansett vær. De er også kreative og flinke til å sysselsette barna. De er flinke til å lytte å se barna og har alltid en fin dialog med både foreldre og barn. Vi er strålende fornøyd med barnehagen og kan anbefale den på det sterkeste til alle!”

“Ser at ungane trivst og har det trygt og godt.”

“Me er veldig fornøyd med personalet på Vestsio. Me møter blide, dyktige ansatte som viser stor glede over å ta vare på ungane våre. Ungane vert sett, høyrt og satt pris på og det gjer at me føler oss trygge på å levere dei i barnehagen.”

Personvern og cookies